Trustpilot

Breinaalden

Filter
Aflopend sorteren

Items 61-72 van 186

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 61-72 van 186

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Voor iedereen die dol is op breiden hebben wij alle verschillende soorten en maten breinaalden. Van de breinaalden met knop, houten breinaalden, breinaalden zonder knop, rondbreinaalden en sokken(brei)naalden. Voor beginners en voor gevorderden. Een ruim assortiment met merken zoals Knitpro, Prym, Pony en Addi CraSy Trio. Ook kun je bij Happy Crafts mooie breinaalden sets bestellen. Zowel de rechte, als de sokken- en de rondbreinaalden zijn in mooie, handige sets verkrijgbaar.

Breinaalden voor elke breiproject

In ons assortiment vind je de juiste naalden voor elke breiproject. In onze collectie vind je breinaalden met en zonder knop. Breinaalden met knop zijn vaak favoriet bij echte handwerkers. Door de knop kan het breiwerk niet van de naald afglijden. Bij grotere breiprojecten zoals een sjaal, vest of deken is dat erg prettig. Breinaalden zijn vaak gemaakt van aluminium of plastic. Plastic breinaalden zijn over het algemeen lichter dan aluminium naalden. Houten breinaalden die erg prettig zijn om vast te houden en gaan gemakkelijk door het garen heen. Ook nemen houten breinaalden snel de tempratuur op van je lichaam zodat je geen koude handen krijgt. Ergonomische breinaalden liggen fijn in de hand. Door de verdikte druppelvormige punten wordt het breien makkelijker gemaakt voor beginners en sneller voor gevorderde. Rondbreinaalden zijn twee naaldpunten die met elkaar zijn verbonden door een dunne plastic draad. Deze breinaalden zijn handig als je heel veel steken moet opzetten. Bij Happy Crafts ben je aan het goede adres voor diverse soorten breinaalden.

Breinaalden online kopen bij Happy Crafts

Breinaalden kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. We hebben veel breinaalden en breinaaldensets op voorraad. Hierdoor kun je rekenen op een snelle levering. Bovendien hebt je altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!