Durable CAL 2021 Aurelia

Durable CAL 2021 Aurelia - de Autumn Mosaic Shawl in geel/groene tinten.

46,50

Levertijd: Reserveren - Voorverkoop

  • Veilig en Gratis achteraf betalen
  • 30 dagen retour garantie
  • Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)
Op verlanglijstje

Dit najaar komt Durable met een heerlijke warme CAL (Crochet Along), de ‘Autumn Mosaic Shawl’!

De royale omslagdoek/shawl is lekker kleurrijk en wordt gemaakt met het zachte garen Durable Cosy fine. Het bijzondere mozaïek patroon maakt de shawl helemaal af. In 5 weken haken naar het eindresultaat en daarna genieten van een vrolijk en warm najaar. 

Het is de eerste CAL die vanuit Durable wordt georganiseerd en zij werkten hiervoor samen met Jolanda Maas. Jolanda is op haar 20ste aangestoken met het haakvirus door haar moeder. Ze werd zo enthousiast dat ze leuke kledingstukken die ze in de winkel tegenkwam eerst zelf ging proberen na te maken. De basissteken heeft ze geleerd vanuit een oud haakboekje, en zo leerde ze zichzelf de eerste ‘granny’ te haken. In 2018 heeft ze meegedaan aan de haakwedstrijd ‘De HaakSTER’, waar ze tweede is geworden! En na die tijd is ze patronen blijven ontwerpen, waaronder voor Durable. Voor dit najaar heeft Jolanda deze gave shawl voor de CAL ontworpen.

Over haar uitgangspunten voor ontwerpen zegt ze zelf: ‘Graag ben ik bezig om projecten te maken die uitdaging bieden maar toch ook eenvoudig zijn. Bij dit patroon is de mossteek vrij eenvoudig, maar de uitdaging zit hem in het stuk mozaïek haken. Combineer dit met toffe kleuren en je outfit is helemaal af.’

De Aurelia variant bevat Cosy Fine in de kleuren: Dark mint (4 bollen), Honey (8 bollen) en Mint (3 bollen).

De CAL start op 11 november 2021 en duurt 5 weken.

Niet meegeleverd: haaknaald 3,5 en 5 mm.

** U KUNT NU ALVAST HET PAKKET IN UW FAVORIETE KLEUR RESERVEREN - UITLEVERING NA 25 OKTOBER **

Specificaties
SKU 014.233
Naalddikte 3,5 mm, 5 mm
Categorie Haken
Subcategorie Haakpakket CAL 2021

Winkelwagen