Haakboeken

Op zoek naar een boek over haken? Ben jij op zoek naar inspiratie of wil je juist nieuwe technieken leren? Wij hebben in ons assortiment veel haakboeken in diverse thema's en voor de verschillende seizoenen. Alle haakboeken bevatten veel haakpatronen en leuke tips. We hebben een collectie vol met leuke boeken om te leren haken, boeken vol leuke haakpatronen van bekende auteurs zoals DenDennis, Tessa van Riet, Janneke Assink, Cristel Krukkert en Anja Toonen. Regelmatig verschijnen er nieuwe boeken op onze webshop. Haken is weer helemaal terug. Ga lekker aan de slag met naald en draad en ontdek hoeveel leuke patronen er te vinden zijn!

Haakboeken vol inspiratie

Haakboeken zijn altijd handig voor inspiratie en bevatten de leukste haakpatronen voor het haken van amigurumi, dekens, verschillende accessoires, tunisch haken en nog veel meer. Haakboeken met steken en technieken voor beginners tot gevorderden. Ben jij een beginnende haker? Dan zijn er veel haakboeken die je stap voor stap leren haken. Maar ook uitdagende patronen kun je vinden in ons assortiment. Haakboeken voor het maken van sjaals tot verschillende woonaccessoires. En van cozy winterproducten tot vrolijke zomer haakpatronen. Ook voor kinderen zijn er leuke haakboeken te vinden. Boeken voor het haken van knuffels, speelgoed, voor de baby/kinderkamer, boerderijdiertjes of gelukspoppetjes.

Liever gelijk aan de slag met een compleet pakket? In onze collectie vind je de leukste haakpakketten compleet met alle garens en natuurlijk het haakpatroon. Ook voor ander haakproducten kun je terecht bij Happy Crafts. Bekijk onze collecties haaknaalden, garens en andere haakbenodigdheden.

Haakboeken online bestellen bij Happy Crafts

Haakboeken kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. We hebben veel haakboeken op voorraad, waardoor je kunt rekenen op een snelle levering! Bovendien heb je altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!