Happy Crafts

Happy Crafts Favorite Cotton

De Happy Crafts Favorite cotton is zacht, mooi, glanzend en perfect voor diverse projecten. Het garen is speciaal voor en door Happy Crafts ontwikkeld, gemerceriseerd en gegaseerd 4-draads 100% katoen van hoge kwaliteit. Dit garen is perfect voor zowel beginners als ervaren hakers en breiers.

Het garen wordt geleverd in bolletjes van ca. 50 gram met een looplengte van ca. 125 meter. Doordat het garen gemerceriseerd is krijgt het een prachtige glans. Dit maakt het garen ook zacht en soepel, waardoor het comfortabel is om mee te werken. Favorite cotton is geschikt voor haaknaald/breinaald van 2,5 – 3,5 mm. Het garen is makkelijk in onderhoud, het kan in de wasmachine op 40 graden gewassen worden.

Een regenboog aan kleuren

  • Met de 42 prachtige kleuren om uit te kiezen, vind je altijd de perfecte kleur voor jouw project! De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd, waardoor je ze makkelijk kunt combineren met elkaar.
  • Ideaal voor verschillende handwerkprojecten
  • Happy Crafts Favorite cotton is geschikt voor veel verschillende projecten. Zo is het bijzonder geschikt voor het haken en breien van amigurumi, maar ook voor hippe woonaccessoires, granny squares enz.

Tips & Tricks

  • Gebruik een haaknaald of breinaald van 2,5 – 3,5 mm voor de beste resultaten.
  • Het garen kan in de wasmachine op 40 graden.