Gratis verzenden vanaf € 20 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

Workshop Bloemenkrans borduren met Nienke Landman

Workshop Bloemenkrans borduren met Nienke Landman

Altijd al willen leren vrij borduren? Nienke (Mooi van Draad), auteur van diverse haak- en breiboeken, heeft een leuk ontwerp gemaakt waarbij je kennis maakt met deze leuke borduurtechniek. Nienke legt uit waar je tijdens het borduren op moet letten en helpt je op weg met jouw project.
  
Tijdens de workshop ligt er stof voor je klaar, een borduurnaald en het patroon op ware grootte. Aangezien er in garens veel verschillende materialen en diktes zijn waaruit je kunt kiezen, kun je tijdens de workshop (eventueel samen met Nienke) de garens uitzoeken waarmee je jouw project wil maken.
 
Verder staat er natuurlijk verse koffie, thee en wat lekkers op tafel om er een extra feestje van te maken! Schrijf je in voor de workshop Bloemenkrans borduren via onderstaande button of door te mailen naar workshops@happycrafts.nl

Prijsindicatie garens: De prijs voor het borduurgaren is afhankelijk van de keuze in aantal kleuren en materiaal. Gemiddeld zal je rond de 10 euro goed uitkomen.

Extra informatie over de workshop Bleomenkrans borduren

Duur: 2,5 uur
Gegeven door: Nienke (Mooi van Draad)
Prijs: € 49,95 (inclusief materiaal excl. borduurgaren)
Nog aan te schaffen in de winkel: Borduurgaren
Geschikt voor: Beginners
Maximaal: 8 deelnemers

Data en locaties

Haarlem

Schagchelstraat 39
2011HW Haarlem
023-5769248

Data en tijden

Zwolle

Assendorperstraat 105
8012 DH Zwolle
038-4212616

Data en tijden

Zaterdag 24 september
10:30 – 13:00

Schrijf je in voor de Workshop Bloemenkrans borduren met Nienke (Mooi van Draad) via bovenstaande button of door te mailen naar workshops@happycrafts.nl

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Of wil je een workshop organiseren met een persoonlijk gezelschap, stuur dan een mailtje naar workshops@happycrafts.nl.

Winkelwagen