WORKSHOP SAMBADIEREN HAKEN 

Ben je een beginnende haker en kun je wel wat hulp gebruiken, maar wil je meteen ook iets leuks en vrolijks maken? Of wil je gewoon graag een leuk babycadeautje haken, schrijf je dan nu in voor de workshop Sambadieren haken met Anniek Kampman (Piekje)! 

Anniek Kampman bekend van haar boek Sambadieren haken legt je uitgebreid de technieken uit die je nodig hebt om zo’n leuk en vrolijk sambadier te haken.  

De workshop is geschikt voor een beginnende haker, Anniek helpt je namelijk graag met de technieken om zelf zo’n leuke sambadier te maken. Het is wel handig als je al weet hoe je een vaste haakt. 

Tijdens de workshop ligt het patroon, de materialen om twee kleine sambadieren te maken en nog een paar handige accessoires voor je klaar, en is er de mogelijkheid om het boek van Anniek Kampman te laten signeren. Verder staat er natuurlijk verse koffie, thee en lekkers op tafel om er een extra feestje van te maken! 

Schrijf je in voor de workshop via onderstaande button of mail naar workshops@happycrafts.nl

Extra informatie

Duur: 2 uur
Gegeven door: Anniek Kampman
Maximaal: 8 deelnemers
Zelf meenemen: haaknaald 2,5 mm/3 mm (of aan te schaffen in de winkel)
Geschikt voor: beginners
Prijs: € 29,95

Schrijf je direct in voor de workshop

Data en locaties

Haarlem

Schagchelstraat 39
2011HW Haarlem
023-5769248 

Data en tijden

Zwolle

Assendorperstraat 105
8012 DH Zwolle
038-4212616

Data en tijden

Donderdag 30 september
10:00 tot 12:00

Schrijf je in voor de workshop via bovenstaande button of mail naar workshops@happycrafts.nl.

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Of wil je een workshop organiseren met een persoonlijk gezelschap, stuur dan een mailtje naar workshops@happycrafts.nl.

Winkelmand