Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

HAPPY CRAFTS PARTNER VAN MISS NEDERLAND 2020

Happy Crafts, de winkel voor haken, breien en borduren, was in 2020 de trotse sponser van Miss Nederland! De sponsoring past mooi bij de gedachte van Happy Crafts en Miss Nederland. Het zelf maken van mooie items d.m.v. haken, breien of borduren, wat helemaal in is. Het is ontspannend, rustgevend (mindfulness) en ook nog erg leuk. Je maakt iets unieks. Bovendien is het ecologisch verantwoord. Wat je zelf maakt is mooier. Vooral de jonge generatie pakt het handwerken weer massaal op.

De samenwerking

De 10 finalisten kwamen langs bij onze Happy Crafts winkel in Haarlem. Daar maakten ze kennis met de mogelijkheden die er zijn om zelf prachtige mode items te maken. Degenen die nog niet konden haken of breien kregen een mini spoedworkshop van Rachel. Alle finalisten gingen vervolgens thuis zelf aan de slag met een mooi project, zoals o.a. een prachtig gehaakt vest, een truitje of omslagdoek. Uiteraard kregen ze een compleet passend pakket van Happy Crafts mee, naar eigen smaak, met duidelijke uitleg en patronen. Ze konden dit zelf, of hulp met bijvoorbeeld hun moeder of oma, maken. En uiteraard met hulp van onze enthousiaste creatieve medewerksters.

TV opnames bij Happy Crafts Haarlem

Terwijl de finalisten bij ons in de winkel waren, werden er ook TV opnames gemaakt voor het RTL4 programma Op jacht naar de kroon. Zo kon heel Nederland volgen  hoe de dames uitleg kregen, een mooie creatie uitzochten en aan de slag gingen om iets unieks te maken. Dit showden ze vervolgens in de finaleronde!

Happy Crafting richting de finale: op jacht naar de Kroon

Het RTL4 programma Op jacht naar de kroon volgde de dames op weg naar de finale. De handwerkende finalisten waren regelmatig aan het werk te zien met hun creatie, bijvoorbeeld tijdens hun trip naar het buitenland. Zo konden we volgen hoe hun handwerkproject vorderde. Tijdens de grote finale show lieten de finalisten op de catwalk hun eigen gemaakte items zien.

Wij zijn in ieder geval heel trots dat we in 2020 één van de sponsors van Miss Nederland mochten zijn. Je vindt alle info over de verkiezingswedstrijd op www.missnederland.nl

Winkelwagen