Trustpilot

RETOURNEREN 

30 dagen retourgarantie (niet goed - geld terug) 

Bij Happy Crafts heb je altijd 30 dagen retourgarantie. Je dient ons binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen op de hoogte te stellen als je de overeenkomst wil ontbinden. Nadat je ons op de hoogte hebt gesteld dien je de artikelen binnen 14 dagen retour te zenden. Je kunt ook zonder voorafgaande mededeling de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Voeg daarbij een mededeling waaruit je wens tot herroeping blijkt. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug bij retournering van de gehele bestelling indien de artikelen ongebruikt, compleet en onbeschadigd zijn. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling ontvang je het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.  

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Je kunt ook gratis in de winkel in Almere retourneren. 

Ons retouradres is:

Happy Crafts

Koperslager 29

3861 SJ  NIJKERK

Ben je niet thuis als je pakket wordt bezorgd, wordt je pakket naar een afhaallocatie gebracht. Je pakket blijft een week op een afhaallocatie liggen. Haal je je pakketje niet op tijd af, wordt het na een week aan ons geretourneerd. Wij behandelen en verwerken dit als een retourzending maar brengen in dit geval een bedrag van € 9,95 aan administratie- en retourkosten in rekening. Dit bedrag zal worden ingehouden van het totaal terug te betalen bedrag van de bij ons retour gekomen artikelen.  

Beschadigingen 

Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan (niet compleet of beschadigd product), dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Wat kan je niet retourneren?  

We willen ieder van onze klanten een goede kwaliteitsgarantie bieden. Daarom hebben we een aantal artikelen uitgesloten van retourneren. Het gaat om de volgende artikelen:

  • Borduurstof of lint dat op maat geknipt is.  
  • Borduurpakketten waarvan de verzegeling is verbroken.  
  • Bollen garen die gebruikt zijn, of waarvan de draad is afgewikkeld. 
  • Bollen garen die in gewicht 5% of minder wegen. 
  • Boeken en magazines zonder plastic sealing. Vanwege copyright is het niet mogelijk om deze artikelen te retourneren. 
  • Haakpakketten waarvan de verzegeling van het pakket is verbroken. 
  • Strengen borduurgaren. 
  • Klosjes naaigaren voor naaimachine 

Melden retourzending 

Indien je het pakket wilt retourneren kun je dat melden aan onze klantenservice via klantenservice@happycrafts.nl. Na ontvangst van je retourmelding ontvang je een bevestigingsmail, zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen ontvang je daarvan ook bericht. Wij storten binnen maximaal 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) middels hetzelfde betaalmiddel terug (mits het teruggestuurde pakket aan eerdergenoemde voorwaarden voldoet). 

100 dagen retourgarantie voor garens 

Wij bieden een aanvullende garantieservice aan waardoor je 100 dagen retourgarantie hebt op garens zoals bollen wol & katoen. Heb je van een project een bol wol of katoen over? Dan mag je van de overgebleven bollen maximaal 2 per soort retourneren of ruilen. De garens moeten wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd. Na ontvangst van de bollen ontvang je het aankoopbedrag van de geretourneerde bollen terug. Het melden van de retour kan via de klantenservice. Dit kan binnen 100 dagen na de verzending van je bestelling. Vergeet niet om het bestelnummer te vermelden.