Gratis verzenden vanaf € 35 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

RETOURNEREN

30 dagen retourgarantie (niet goed - geld terug)

Bij Happy Crafts heeft u altijd 30 dagen retourgarantie. U dient ons binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen op de hoogte te stellen als u de overeenkomst wilt ontbinden. Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld dient u de retourzending binnen 14 dagen retour te zenden. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug bij retournering van de gehele bestelling. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling ontvangt u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. U kunt ook gratis in een van onze winkels retourneren.

Beschadigingen

Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan (zoals een niet compleet of beschadigd product), dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

Melden retourzending

Indien u uw pakket wilt retourneren kunt u dat melden aan onze klantenservice via klantenservice@happycrafts.nl. Na ontvangst van uw retourmelding ontvangt u een bevestigingsmail, zodra wij uw retourzending hebben ontvangen ontvangt u daarvan ook bericht. Wij storten binnen maximaal 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) middels hetzelfde betaalmiddel terug (mits het teruggestuurde pakket aan eerdergenoemde voorwaarden voldoet).

100 dagen retourgarantie voor garens

Wij bieden u aanvullend een 100 dagen retourgarantie op garens zoals bollen wol & katoen. Heeft u van een project een bol wol of katoen over? U mag van de eventueel overgebleven bollen er maximaal 2 per soort retourneren of ruilen. De garens moeten wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd. Na ontvangst van de bollen ontvangt u het aankoopbedrag van de geretourneerde bollen terug. Het melden van de retour kan via het retourformulier. Dit kan binnen 100 dagen na de verzending / ontvangst van uw bestelling. Vergeet u niet om het bestelnummer te vermelden?

Winkelwagen