Gratis verzenden vanaf € 20 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

Over Happy Crafts

Voor iedereen die houdt van breien, borduren en haken. 

Happy Crafts is dé winkel voor breien, borduren en haken. In onze webshop en onze winkels in Haarlem en Zwolle vind je een uitgebreid assortiment brei- en haakartikelen, van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. Onze collectie wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, all-in handwerkpakketten en benodigdheden. 

Of je nu zelf graag een kussen knoopt, een deken breidt of een kraamcadeau wilt borduren, wij hebben de juiste handwerkproducten in huis. Wij werken enkel met de meest kwalitatieve topmerken zoals o.a. Durable, Scheepjes, Thea Gouverneur, DMC, Permin, Schachenmayr, Prym, Clover, Knitpro, Lang Yarns, MyBoshi en Zweigart. 

Ontstaan van Happy Crafts

In 2019 zien we dat er een nieuwe behoefte ontstaat. Die bij onszelf en bij onze klanten: het directe contact met elkaar en het delen van onze passie voor handwerken. Online is het immers lastig om bepaalde technieken uit te leggen of om een eindresultaat te presenteren. Dat wil je soms zien en voelen. Steeds vaker hebben we het over de combinatie van klanten ontmoeten, beleving en inspireren. Vanuit die gedachte is er een nieuw idee ontstaan: de combinatie van winkels, online en events.

Zodat onze klanten altijd kunnen kiezen: online bestellen of langsgaan in een winkel. Of ons ontmoeten op een event.

Happy Crafts is geboren. 

In 2020 is de start van Happy Crafts een feit. Op 1 februari 2020 openen de winkels in Haarlem en Zwolle. In de loop van 2020 opent onze webshop. 

Happy Crafting!

Winkelwagen