Ups n Downs CAL 2021 Grey Sand - woondeken

Ups n Downs CAL 2021 Blue Wave - woondeken
85,00

Levertijd: 3-5 werkdagen

  • Veilig en Gratis achteraf betalen
  • 30 dagen retour garantie
  • Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)
Op verlanglijstje

Jolanda en Naomi van Haakplein hebben voor het voorjaar van 2021 een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Ups n Downs!

De naam van hun CAL heeft zoals gebruikelijk bij Haakplein betrekking op de gebruikte steken in het project. De naam Ups n Downs is dan ook gekozen doordat het een zigzag patroon is geworden in vele uitdagende steken.

Ups n Downs zijn onderdeel van het leven, zonder dieptepunten geen hoogtepunten. Gelukkig zijn er vele prachtige initiatieven en stichtingen die anderen helpen bij dieptepunten. Bij verkoop van ieder pakket wordt er een donatie van €2,00 gedaan aan Stichting Ambulancewens Nederland . Deze stichting is opgericht door een ambulancechauffeur als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten om hun laatste wens te vervullen met de hulp van vrijwilligers en een eigen ambulance. Een prachtige stichting die wij en Haakplein een warm hart toedragen en willen ondersteunen met deze donatie.

Ups n Downs 2021 is als pakket verkrijgbaar in 3 stoere kleurvariaties: Pink Beach, Blue Wave en Gray Sand. De Ups n Downs wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch en een centimeter welke goed van pas komt bij dit project. Er wordt gehaakt met Durable Cosy extra fine en haaknaald 3.5 mm. (haaknaald is niet inbegrepen in het pakket)

De Ups n Downs CAL 2021 start op vrijdag 2 april. Het patroon bestaat uit 13 delen. Elke week, en 1x om de 2 weken, op vrijdag, komt er een nieuw stuk van het patron online. Aan het eind van de rit heeft u een heerlijk zachte deken van ca. 120 x 165 cm als eindresultaat. De patronen zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de Ups n Downs Crochet Along 2021 te volgen.

 

** U KUNT NU ALVAST HET PAKKET IN UW FAVORIETE KLEUR RESERVEREN - UITLEVERING NA 15 MAART **

Specificaties
SKU 014.228
Naalddikte 3,5 mm
Categorie Haken
Subcategorie Haakpakket CAL 2021

Winkelwagen