Gratis verzenden vanaf € 20 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

OPENING 19 AUGUSTUS

DÉ WOLWINKEL / HANDWERKWINKEL VAN ALMERE

Alles voor breien, borduren en haken

Happy Crafts opent vanaf 19 augustus haar derde winkel in Almere. Happy Crafts Almere is de wolwinkel / handwerkwinkel van Almere en omstreken. 
Happy Crafts Almere verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment brei- en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haak- en breipakketten. 

Feestelijke opening

Op vrijdag 19 augustus opent de winkel om 10:00 voor het eerst haar deuren! De winkel zal officieel geopend worden door bekende haker Dendennis. De hele dag kun je rondkijken in deze gloednieuwe winkel vol kleur en inspiratie! Geniet van een hapje en drankje en kom binnen voor advies. Voor de eerste 20 kopende klanten staat er een goedgevulde goodiebag klaar! Wees er dus snel bij!

 

Wol, katoen, garens en pakketten

Happy Crafts Almere verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment breinaalden, borduurnaalden en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover, Prym, Tulip en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haakpakketten (zoals funny pakketten), borduurpakketten en breipakketten.

Contact

Meerstraat 6A
1353 AX Almere

almere@happycrafts.nl

Openingstijden

Happy Crafts Almere opent op 19 augustus! 

Workshops

Altijd al willen leren haken, breien, borduren, punchen of macraméen? Of wil je juist je handwerktechnieken ontwikkelen? We organiseren veel leuke workshops en evenementen in onze winkel voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk ons volledige workshopoverzicht !

Staat er geen geschikte datum of tijd voor je bij? Wil je een groepsworkshop boeken of heb je een andere vraag? Stuur dan een berichtje naar workshops@happycrafts.nl.

Winkelwagen