Gratis verzenden vanaf € 20 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

Happy Days HaarlemHappy Days Haarlem

DÉ WOLWINKEL / HANDWERKWINKEL VAN HAARLEM

Alles voor breien, borduren en haken

Happy Crafts is de wolwinkel / handwerkwinkel van Haarlem en omstreken. Happy Crafts Haarlem vind je in één van de gouden straatjes, Schagchelstraat 39. 

Happy Crafts Haarlem verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment brei- en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haak- en breipakketten. 

Wol, katoen, garens en pakketten

Happy Crafts Haarlem verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment breinaalden, borduurnaalden en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover, Prym, Tulip en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haakpakketten (zoals funny pakketten), borduurpakketten en breipakketten.

Contact

  • Schagchelstraat 39
  • 2011HW Haarlem
  • 023-5769248 
  • haarlem@happycrafts.nl

Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 -17.30
  • Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Workshops

Altijd al willen leren haken, breien, borduren, punchen of macraméen? Of wil je juist je handwerktechnieken ontwikkelen? We organiseren veel leuke workshops en evenementen in onze winkel voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk ons volledige workshopoverzicht !

Staat er geen geschikte datum of tijd voor je bij? Wil je een groepsworkshop boeken of heb je een andere vraag? Stuur dan een berichtje naar workshops@happycrafts.nl.

Handwerkwinkel Haarlem - Happy CraftsHandwerkwinkel Haarlem - Happy Crafts

Winkelwagen