Gratis verzenden vanaf € 20 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

DÉ WOLWINKEL / HANDWERKWINKEL VAN ZWOLLE

Alles voor breien, borduren en haken

Happy Crafts Zwolle is de wolwinkel / handwerkwinkel van Zwolle en omgeving. Aan de rand van het centrum, in de gezellige wijk Assendorp vind je Happy Crafts Zwolle, waar winkelmanager Mieke van Dijk de vernieuwde winkel runt. Mieke is dol op handwerken en wil haar passie graag doorgeven. Behalve Mieke kom je ook collega en fervent handwerkster Nienke regelmatig tegen bij Happy Crafts Zwolle.

Happy Crafts Zwolle verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Lang Yarns, Bobbiny en DMC. Daarnaast vind je er een uitgebreid assortiment brei- en haaknaalden en kleinvakartikelen van onder andere Clover, Prym, Knitpro en Pony. En is er een mooie collectie handwerkboeken, brei- en haakpakketten en creatieve cadeaus.

Bij Happy Crafts Zwolle ben je ook aan het juiste adres voor borduurgarens, stoffen en pakketten. Ook hebben we een ruime keuze in Gütermann alles naaigaren!

Wol, katoen, garens en pakketten

Happy Crafts Zwolle verkoopt wol en katoen van topmerken zoals Durable, Scheepjes, Bobbiny, Lang Yarns en DMC. Ook is er een ruim assortiment breinaalden, borduurnaalden en haaknaalden en kleinvakartikelen van o.a. Clover, Prym, Tulip en Knitpro, handwerkboeken en een mooie collectie met haakpakketten (zoals funny pakketten), borduurpakketten en breipakketten.

Openingstijden:

Openingstijden:

  • maandag van 11.30 - 17.30
  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30
  • zaterdag van 10.00 - 17.00

Contact

  • Assendorperstraat 105
  • 8012 DH Zwolle
  • 038-4212616
  • zwolle@happycrafts.nl

Handwerkcafé

Word jij ook zo happy van handwerken? En wil je gezellig samen handwerken, inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en andere creatievelingen ontmoeten? Neem dan je handwerkje mee, dan zorgen wij voor koffie of thee.

Je bent van harte welkom tijdens ons handwerkcafé van 10:30-12:30 op zaterdag.

Workshops

Altijd al willen leren haken, breien, borduren, punchen of macraméen? Of wil je juist je handwerktechnieken ontwikkelen? We organiseren veel leuke workshops en evenementen in onze winkel voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk ons volledige workshopoverzicht !

Staat er geen geschikte datum of tijd voor je bij? Wil je een groepsworkshop boeken of heb je een andere vraag? Stuur dan een berichtje naar workshops@happycrafts.nl.

Handwerkwinkel Zwolle - Happy CraftsHandwerkwinkel Zwolle - Happy Crafts

Winkelwagen