Accessoires

Filter
Oplopend sorteren

Items 61-72 van 135

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Oplopend sorteren

Items 61-72 van 135

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Accessoires: onmisbaar bij een handwerkproject

Wat zijn handwerk accessoires?

Handwerk accessoires zijn onmisbare hulpjes voor het breien, haken, borduren of ander handwerk. De juiste accessoires helpen jou om je projecten leuker en gemakkelijker te maken. Ook zijn ze functioneel in gebruik voor jouw handwerkprojecten. Denk bijvoorbeeld aan stekenmarkeerders en wonderclips. Stijlvol, compact en zeer praktisch. Voor ieder project is er een bijpassend accessoire.

 

Wat voor populaire handwerk accessoires zijn er?

  • Wolwinder: Deze accessoire is perfect voor het moeiteloos winden van een bol garen. Met behulp van de tafelklem is het eenvoudig om het op de rand van een tafel te bevestigen.
  • Wolhouder: Ideaal hulpje voor het afwikkelen van de draad. Het garen blijft niet hangen en het in de knoop raken van de draad behoort hiermee tot de verleden tijd.
  • Toerenteller: Zeer geschikt voor het bijhouden van de toeren/rijen/rondes tijdens het breien of haken. We hebben drie verschillende toerentellers: voor de losse breinaalden, de rondbreinaalden en voor het haken.
  • Breinaalden houder: Houd je losse breinaalden bij elkaar met dit handige hulpmiddel. Dit kan je voor kleine en grote naalden halen.
  • Yarn bowl: Een garenhouder houdt het garen netjes op zijn plaats en wikkelt het af tijdens het haken of breien. Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten.
    Breivingerhoed: Voor het breien met meerdere kleuren. Je kan er twee of zelfs vier kleuren opzetten!
  • Shawl pin: Dit zijn sieraden om je sjaal, vest of omslagdoek op een mooie, bijzondere manier te kunnen dragen. Het werkt ook heel goed als haarspeld!
  • Draadsnijder: Voor het afsnijden van dun garen of borduurgaren. De draadsnijder is ook voorzien van een oogje. Maak het vast aan een ketting of koord zodat het een mooie zilveren of gouden hanger wordt.
  • Knopen: Knopen zijn ideaal om de finishing touch te geven op jouw zelfgemaakte creaties. Of je nu een vest repareert of nieuwe knopen opzet, wij hebben de leukste knopen voor jou.
  • Sockblocker: Jouw perfect gebreide sokken zijn niet helemaal af zonder het afwerken van je sokken! Maak je sokken nat en span ze over de sockblocker heen. Zodra je sokken eenmaal droog zijn, dan zijn ze perfect in vorm. Verkrijgbaar in maat 25-30 en 31-35.
  • Handvat voor een tas: Tassenbeugels of handvatten zijn mooie en stijlvolle toevoegingen voor je gehaakte of gebreide tassen. Kies uit vele verschillende handvatten: een bamboe handvat of bijvoorbeeld een gevlochten tassenbeugel.

 

Accessoires kopen bij Happy Crafts

De ruime collectie aan handwerk accessoires kan je veilig en voordelig online kopen bij Happy Crafts!

Ruime keuze en ook nog eens snelle levering met DHL. Bovendien heb je altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!