Borduurpakketten

Filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 1488

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 1488

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Borduurpakketten: tijd overhouden voor je hobby 

Borduurpakketten zijn razend populair, logisch want met een compleet borduurpakket houd je tijd over voor je hobby. Borduren is een ontspannende bezigheid, oefent geduld en precisie. Je focus verbetert en geeft veel voldoening elke keer als je weer een stukje van het patroon af hebt. Je ziet je borduurwerk groeien. Met een borduurpakket heb je geen zorgen over de materialen, alles is aanwezig en je kunt snel beginnen. 

Als je net begint met borduren, kan het lastig zijn om te weten waar je moet beginnen, welke borduurstof je nodig hebt, hoe je de draden splitst, het patroon moet lezen en meer. Gelukkig met een borduurpakket heb je daar geen zorgen om. Je hebt alle materialen bij elkaar en met een duidelijk patroon en handleiding is het voor elke beginner binnen bereik om een borduurwerk te maken.  

Je hoeft alleen nog maar te kiezen wat je mooi vindt. Bij Happy Crafts hebben we voor beginners, kinderen en gevorderde borduurliefhebbers een zeer groot assortiment op voorraad. 
Happy Crafts heeft de nieuwste borduurpakketten van de topmerken zoals Bothy Threads, DMC, Lanarte, Needleart world, Orchidea, Pako, Permin, Thea Gouverneur, en Vervaco. 
 

Wat is een borduurpakket? 

Een borduurpakket is een complete borduurset met alles wat je nodig hebt om een borduurwerk te maken. Het bevat meestal de volgende items: 

  • Borduurpatroon 
  • Borduurgaren 
  • Borduurstof 
  • Borduurnaald 
  • Handleiding 

Borduurpakketten hebben veel voordeel 

  • Het grootste voordeel van het kopen van een borduurpakket is het ultieme gemak dat je ervaart. Want je hoeft niet de kleuren die je nodig hebt zelf uit te zoeken en te bestellen. Je hebt in een borduurpakket de benodigde garens direct in de juiste hoeveelheden compleet. Met een muisklik heb je alles in huis. 
  • Duidelijk patroon met handleiding over kleuricoontjes en hoe je de draden moet splitsen. 
  • Meestal een borduurnaald, vaak erg welkom want een borduurnaald heb je nooit te veel. 
  • Juiste afmeting van borduurstof. Je kunt direct beginnen. 
  • Soms extra's zoals een borduurring. 

Zijn er ook borduurpakketten voor kinderen? 

Happy Crafts heeft borduurpakketten voor kinderen in aansprekende kinderthema's. Bloemen en dieren, Nijntje, Jip en Janneke etc. Veel borduurpakketten hebben voorbedrukte stof dat het borduren makkelijker maakt en kinderen direct kunnen beginnen. 

Waar koop je borduurpakketten? 

Borduurpakketten koop je het beste bij een betrouwbare webwinkel of een gespecialiseerde fysieke handwerkwinkel. Happy Crafts is een webshop met een fysieke winkel en heeft een zeer groot assortiment borduurpakketten van kwalitatief goede merken.