Gutermann

Filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 221

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 221

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Gutermann: superieur en sterk naaigaren voor al je creatieve projecten 

Gutermann is van oudsher de bekendste garenfabrikant met meer dan 150 jaar ervaring in het produceren van kwaliteit naaigarens. Voor de hobby of als professie heeft Gutermann het beste soorten en kleuren naaigaren

Gutermann heeft een zeer grote collectie garens, gemaakt van grondstoffen als katoen, polyester en nylon. Daarnaast is er de keuze uit specifiek garen voor het verwerken van denim, leer en gordijnstoffen. Alle garens van Gutermann zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in bijna oneindig veel kleuren. 

Waarom kies je voor naaigaren van Gutermann?

Wereldwijd kiezen naai liefhebbers voor Gutermann vanwege: 

  • De hoge kwaliteit: Gutermann garens worden gemaakt van de beste en hoogwaardige grondstoffen. Ook bij de productie worden strenge kwaliteitsnormen gehanteerd.
  • Diversiteit aan garens: Gutermann heeft een grote en veelzijdige collectie garens voor verschillende toepassingen.
  • Enorme keuze aan kleuren: bij Gutermann garens is er de keuze aan meer dan 400 kleuren.
  • Lange levensduur: Gutermann garens zijn bijzonder sterk, kleurecht en slijtvast.  

 

Bij Happy Crafts verkopen we Gutermann’s naaigaren voor alle toepassingen in klosjes van 200 meter. Dit naaigaren kan op gangbare stoffen gebruikt worden voor zowel projecten op de naaimachine als een naaiklusje met de hand. 

Erg handig zijn ook de goed gesorteerde colour packs voorzien van verschillende naaiaccessoires. Fijn om op de naaitafel erbij te hebben of cadeau te geven aan iemand die regelmatig de naaimachine gebruikt.

Voor het aannaaien van knopen of het doorstikken van leer of jeans heb je dikker garen nodig. Met deze garenset in gangbare kleuren grijp je niet mis.