Boeken

Filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 160

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 160

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Handwerkboeken

Handwerkboeken zijn ideaal om nieuwe inspiratie op te doen. Of je net begint met haken of breien of het juist al jaren doet. Het is altijd leuk om nieuwe patronen te vinden en nieuwe technieken te leren. 

De voordelen van handwerkboeken

Er zijn een aantal redenen waarom handwerkboeken fijn zijn:

 • Patronen: Handwerkboeken staan boordevol verschillende patronen met duidelijke instructies, die stap-voor-stap uitleg geven, vaak aan de hand van foto’s of illustraties. Zo zijn patronen makkelijk te lezen.
 • Inspiratie: Handwerkboeken staan vol met prachtige foto’s van handwerkprojecten, die je kunnen inspireren om zo je eigen creaties te maken.
 • Toegankelijk: Handwerkboeken zijn beschikbaar voor elk niveau en onderwerp, van kleding en accessoires tot woonaccessoires, knuffeltjes en speelgoed.
 • Technieken: Handwerkboeken zijn een ideaal hulpje om nieuwe technieken te leren en je vaardigheden te verbeteren.
  Verschillende soorten handwerkboeken

Er zijn verschillende soorten handwerkboeken beschikbaar:

 • Techniekboeken: Deze boeken richten zich op één specifieke handwerktechniek, bijvoorbeeld breien, haken of borduren. Hierin worden de basistechnieken uitgelegd. Ook staan hier vaak oefenprojecten in om je vaardigheden te ontwikkelen.
 • Projectboeken: Deze boeken staan boordevol patronen en instructies voor specifieke projecten, bijvoorbeeld truien, dekens of kussens.
 • Inspiratieboeken: Deze boeken zijn gevuld met foto's van afgewerkte projecten en ideeën om je eigen creaties te maken.
 • Boeken voor beginners: Deze boeken zijn speciaal voor beginners geschreven. Ze bieden een introductie tot de basistechnieken van handwerken. 
  Er is voor iedereen wel een handwerkboek. Er zijn handwerkboeken voor verschillende niveaus: van beginner tot ervaren. Ook zijn er handwerkboeken voor alle verschillende interesses: bijvoorbeeld voor het maken van kledingstukken, speelgoed of woonaccessoires.