Macrame garen

Filter
Oplopend sorteren

Items 25-36 van 665

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Oplopend sorteren

Items 25-36 van 665

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Macramé garen

Hoge kwaliteit macramé garen

Macramé is een handwerktechniek waarbij je knopen door middel van draden maakt. Hieruit ontstaat een patroon. Dit doe je volledig met de hand.

Deze draden zijn macramé garen. Macramé garen is ontzettend sterk en slijtvast. Ook is het ideaal voor breien, haken en weven. Het is uitstekend geschikt voor de mooiste wandhangers, plantenhangers, tassen en handgeknoopte kussens. Wij hebben daar de ideale pakketten voor.

 

Verschillende diktes macramé garen

Wij hebben veel verschillende diktes in macramé garen in ons ruime assortiment. Of je een chunky tas of een lichte plantenhanger wilt maken, er is van alles mogelijk.

Dit zijn macramé garen diktes in mm uitgedrukt: 

  • Macramé garen 1,5 mm
  • Macramé garen 3 mm
  • Macramé garen 5 mm
  • Macramé garen 8 mm
  • Macramé garen 9 mm

 

Merken macramé garen

Durable heeft het Macramé, Rope en Braided lijn die uiterst geschikt zijn voor creaties met macramé technieken. Ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

  • Durable Macramé is robuust, stug en gemaakt van 100% katoenen garen.
  • Durable Rope is een chunky garen dat uit losse garen bestaat die licht getwijnd zijn.
  • Durable Braided is gemaakt van zacht, sterk en gerecycled katoen in de vorm van een gevlochten koord. Het is zeer geschikt voor kinderprojecten omdat het 100% gerecycled Oeko-tex katoen garen is. Dat houdt in dat het veilig is van schadelijke stoffen. 

 

Bobbiny heeft een uitgebreide collectie van dunne tot dikke garens. De garens zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Hieronder een kort overzicht van de diktes van het Bobbiny garen:

 

Daarnaast heeft Bobbiny nog meer varianten, zoals: 

  • Bobbiny Macramé is een enkel gedraaid katoenen koord van 100% gerecycled katoen. Het superzachte koord knoopt fantastisch en is niet getwijnd. Daardoor krijg je franjes als je het uitkamt. Verkrijgbaar in 1,5 mm, 3 mm, 5 mm en 9 mm.
  • Bobbiny Macramé Triple Twist is ook van 100% gerecycled katoen gemaakt. Het verschil is dat het een zachte driedubbel gedraaid koord is. Ook kan je met dit garen haken of breien, in tegenstelling tot Bobbiny Macramé (single twist). Verkrijgbaar in 1,5 mm, 3 mm, 5 mm en 9 mm.
  • Macramé Triple Twist metallic is 3 mm dik en verkrijgbaar in rose-gold, platinum, champagne, silver of gold.
  • Friendly Yarn is een revolutionair product dat de eigenschappen van katoenen koord en garen combineert. Het is dun en lekker zacht. Bij het productieproces is gebruik gemaakt van 100% gerecycled katoen.

 

De beste macramé garen kopen bij Happy Crafts

De uitgebreide collectie aan macramé garen kan je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts.

Veel artikelen hebben wij op voorraad en hierdoor bieden wij een snelle levering. Veelal binnen 1-2 werkdagen verzenden wij je bestelling. Daarnaast verzenden wij met DHL. Bovendien heb je altijd 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie!