Punchpakketten

Filter
Aflopend sorteren

Items 25-36 van 42

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 25-36 van 42

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Punchpakketten: alle benodigdheden in een handig pakket

Punchen is een borduurtechniek waarbij met garen en een holle punchnaald lussen door een stof worden gestoken - hierdoor creëer je een patroon of afbeelding. Met deze borduurtechniek kun je leuke dingen maken zoals wandtapijten en kussens. Je kunt er ook je kledingstukken mee personaliseren of accessoires zoals sjaals, tassen en mutsen mee maken. 

Punchen is eenvoudig om te leren en zeer leuk om te oefenen!

Ruim assortiment punch pakketten

Op zoek naar een leuk punch project? Wij hebben veel verschillende soorten leuke punch pakketten in verschillende thema’s die aansluiten op jouw behoeften en wensen. Deze thema’s zijn onder andere abstracte kunst, dieren, planten en bloemen. 

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan punch benodigdheden.


Voordelen van een punch pakket

  1. Gemak: Punchpakketten zijn enorm populair door het gemak. Met de garens en patronen in één pakket hoef je je geen zorgen te maken over wat je nodig hebt;
  2. Variatie aan designs: Elk pakket is uniek en levert prachtige designs op. Voor iedere smaak en voorkeur is er een pakket te vinden;
  3. De inhoud: De punchpakketten worden geleverd inclusief de benodigde garens, punchpatroon en eventuele accessoires. De volledige omschrijving inclusief de inhoud van het pakket vind je bij het haakpakket. Zo kan je aan de slag gaan met de mooiste creaties.

Let op! Niet elk pakket wordt geleverd met punchnaalden. Per pakket staat er aangegeven wat er nog aangeschaft moet worden. 

 

Punchnaalden

Heb je nog geen punchnaalden? Neem een kijkje in onze punchnaalden collectie. Wij bieden punchnaalden sets van bekende merken zoals Clover en Opry. Ook bieden wij uiteraard punchnaald navullingen!

 

Inspiratie voor punchen

Heb je behoefte aan meer vrijheid en wil je meer inspiratie op doen? Neem eens een kijkje bij onze handwerkboeken. Een van de boeken in ons assortiment is een inspirerende punchneedle boek waarin 27 veelzijdige punch needle creaties aan bod komen. Hier staan veel verschillende ideeën en tips om de mooiste projecten te maken.

 

Bestellen bij Happy Crafts

Naast punchpakketten zijn er ook haakpakketten, breipakketten, borduurpakketten, macrame pakketten en meer

Dit kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. 

Veel artikelen hebben wij op voorraad en hierdoor bieden wij een snelle levering. Veelal binnen 1-2 werkdagen verzenden wij je bestelling. Daarnaast verzenden wij met DHL. Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!