Pako

Filter
Oplopend sorteren

Items 49-55 van 159

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Oplopend sorteren

Items 49-55 van 159

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Pako: borduurpakketten voor iedereen 

Pako is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 50 jaar borduurpakketten maakt. Pako is een van de eerste bedrijven die borduurpakketten met voorbedrukt stramien op de markt bracht. Ook zijn ze een van de weinige die borduurpakketten maken met driedimensionale effecten. 

Pako heeft een groot assortiment met keus uit allerlei motieven. Borduurpakketten van Pako zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De borduurpakketten zijn er voor onder andere groeimeters en kussens.  

Alle pakketten bevatten borduurgaren, stof, een naald en het patroon. Met de meegeleverde instructies kan iedereen leren borduren!

 

Waarom kies je voor producten van Pako? 

  • Top kwaliteit: De borduurgaren en borduurstof van Pako is van top kwaliteit en goed geschikt voor borduren. De borduurgarens zijn namelijk van DMC en de meegeleverde naalden zijn van Prym.  
  • Veel keuze: Pako heeft een ruim assortiment aan leuke ontwerpen en thema's waaronder abstracte patronen, dieren en bloemen.  
  • Eenvoudig in gebruik: De pakketten van Pako zijn eenvoudig in gebruik omdat alle benodigdheden in een pakket zitten. In ieder borduurpakket zit het garen, naald, patroon en benodigde accessoires er al bij!

 

Bij Happy Crafts verkopen we een variatie aan producten van Pako. We bieden onder andere borduurpakketten voor groeimeters, kerstkaarten, tassen en meer! Laat je creativiteit in de vrije loop gaan!