Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

Betalen bij Happy Crafts

Veilig online betalen

U kunt bij Happy Crafts op verschillende manieren veilig online betalen. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving. Uw gegevens worden in onze online winkel altijd veilig en versleuteld verzonden via een SSL verbinding. 

iDEAL 

In onze webshop kunt u direct veilig betalen met uw eigen bank via iDEAL. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab? Dan kunt u gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. 

Riverty (voorheen AfterPay) – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

Riverty voert voor Happy Crafts het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

Overschrijven / overboeken

Een overboeking houdt in dat u het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. U ontvangt een e-mail met alle gegevens om de overschrijving te voldoen (het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en het over te maken bedrag). Houd u hierbij rekening met één tot drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, nemen wij uw bestelling in behandeling. 

Een andere mogelijkheid is om het totaalbedrag van uw bestelling rechtstreeks op onze ING rekening NL28INGB0009639958 t.n.v. Happy Crafts BV te Amersfoort over te maken. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden. Zo kunnen we uw betaling snel en correct afhandelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw bestelling in orde. 

Creditcard (Visa / Mastercard / Amex) 

Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk betalen met uw creditcard. Wij accepteren Visa, American Express en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij voldoen aan de PCI DSS security eisen . Alle gegevens worden versleuteld verzonden. Uw creditcardgegevens worden niet opgeslagen of bewaard. Voor het betalen via Visa, American Express of Mastercard rekenen wij geen extra kosten.

Bancontact - Mister Cash

Voor Belgische klanten is het mogelijk om met Bancontact - Mister Cash online te betalen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Er wordt een beveiligde verbinding gemaakt en u kunt vervolgens uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kan u inloggen. In het vervolgscherm kan u vervolgens uw betaling voltooien. 

Veilig betalen bij Happy Crafts

De betaalgegevens worden vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. De communicatie vindt vervolgens versleuteld plaats. 

Wij voldoen aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door ons geen creditcardgegevens of betaalgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. Wij worden jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit om het Certificate of Compliance te behouden.

Betalen in de winkels 

In onze winkels kunt u pinnen of contant betalen, ook contactloos. We hebben voorkeur voor pin betalingen.

Winkelwagen