Betalen bij Happy Crafts

Veilig online betalen 

Je kunt bij Happy Crafts op verschillende manieren veilig online betalen. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving. Je gegevens worden in onze online winkel altijd veilig en versleuteld verzonden via een SSL verbinding.  

 

iDEAL

In onze webshop kun je direct veilig betalen met je eigen bank via iDEAL. Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab? Dan kun je gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.  

 

Vooruitbetaling via overboeking

Een overboeking houdt in dat je het bedrag via een bankoverschrijving overmaakt. Je ontvangt een e-mail met alle gegevens om de overschrijving te voldoen (het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en het over te maken bedrag). Houd rekening met één tot drie werkdagen die de bank nodig heeft om de betaling te verwerken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, verwerken wij je bestelling. 

Een andere mogelijkheid is om het totaalbedrag van je bestelling rechtstreeks op onze ING rekening NL28INGB0009639958 t.n.v. Happy Crafts te Nijkerk over te maken. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden. Zo kunnen we de betaling snel en correct afhandelen. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, maken wij je bestelling in orde.  

 

Riverty (voorheen AfterPay) – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE) 

Riverty voert voor Happy Crafts het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty. 

 

Creditcard (Visa/Mastercard/Amex)  

Bij ons kun je veilig en gemakkelijk betalen met jouw creditcard. Wij accepteren Visa, American Express en Mastercard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij voldoen aan de PCI DSS security eisen. Alle gegevens worden versleuteld verzonden. Jouw creditcardgegevens worden niet opgeslagen of bewaard. Voor het betalen via Visa, American Express of Mastercard rekenen wij geen extra kosten. 

 

Apple Pay / Google Pay 
Met de betaalmethode van Apple Pay en Google Pay heb je je betaalpas of creditcard gekoppeld aan je Apple wallet op je Iphone, Ipad of Apple Watch of voor Google Pay gekoppeld op Android telefoon. Het werkt net zoals contactloos betalen met betaalpas en creditcard.  

 

Bancontact - Mister Cash 

Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om met Bancontact - Mister Cash online te betalen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Er wordt een beveiligde verbinding gemaakt en je kunt vervolgens je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in jouw vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kun je vervolgens de betaling voltooien.  

 

Veilig betalen bij Happy Crafts 

De betaalgegevens worden vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. De communicatie vindt vervolgens versleuteld plaats.  

Wij voldoen aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door ons geen creditcardgegevens of betaalgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. Wij worden jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit om het Certificate of Compliance te behouden. 

 

Betalen in de winkel 

In onze winkel in Almere kun je contant betalen of pinnen, ook contactloos. Pinbetalingen hebben hier onze voorkeur.