Gutermann

Filter
Aflopend sorteren

Items 49-60 van 450

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 49-60 van 450

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Gutermann: Al meer dan 150 jaar kwalitatieve naaigarens

Gutermann is een Duits merk dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve naaigarens. Gutermann naaigaren is een universeel garen dat zowel te gebruiken is op de naaimachine als met de hand.

Al meer dan 150 jaar leveren ze mooie naaigarens die net zo veelzijdig zijn als hun doelgroepen. Ook zijn de naaigarens wereldwijd bekend en geliefd onder handwerkers. Voor elke situatie en behoefte leveren ze - voor de hobby naaister, kleermakers, professionals, fabrikanten tot aan de automotive industrie. 

Happy Crafts biedt een breed scala aan Gutermann producten. Of je nu een beginner bent of een gevorderde: Happy Crafts heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende creatieve project!

 

Waarom kies je voor de populaire naaigaren van Gutermann? 

  • Naaigarens van goede kwaliteit: Er zijn twee varianten die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Reguliere naaigaren - een sterk universeel garen en Supersterk naaigaren - een extra sterk garen voor sterk belaste naden. 
    Beide soorten garen zijn verder zijdezacht, licht- en kleurecht. Ook zijn beide allesgaren wasecht tot 95ºC, krimpvrij, sterk en slijtvast. Het is bestand tegen chemisch reinigen en is strijkbaar tot 200ºC. Kortom, een heel mooi kwaliteitsgaren verkrijgbaar in enorm veel kleuren! 
  • Naaigarensets: Van kleurrijke sets tot aan denim sets - voor ieder wat wils. Ook verkopen wij een gevuld naaigaren album met 42 klosjes er in! Ideaal voor als je alles meteen in huis wilt hebben. Happy Crafts biedt daarin veel verschillende sets met verschillende benodigdheden. 

Mocht je los wat hand naalden voor het naaien willen kopen, dan kan je het Combi Card setje van Prym halen. Dit is een setje met 50 verschillende soorten naalden er in. 

 

Gutermann naaigarens bestellen bij Happy Crafts

De Gutermann naaigarens kun je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts. Veel artikelen hebben wij op voorraad en hierdoor bieden wij een snelle levering. Veelal binnen 1-2 werkdagen verzenden wij je bestelling. Daarnaast verzenden wij met DHL. Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!