Thea Gouverneur

Filter
Aflopend sorteren

Items 37-48 van 427

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Aflopend sorteren

Items 37-48 van 427

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Thea Gouverneur 

Thea Gouverneur is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 50 jaar borduurpakketten maakt. Ze bieden een breed assortiment aan pakketten aan, van schilderijtjes tot groeimeters. De ontwerpen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.  

De borduurpakketten van Thea Gouverneur zijn verkrijgbaar met verschillende onderwerpen. Zo zijn er pakketten met bloemen, dieren, landschappen, cultuur en een aantal verschillende met het alfabet.  

De borduurpakketten worden geleverd als complete pakketten. Dit is inclusief het benodigde borduurpatroon, borduurstof, garen en een borduurnaald. Het borduurpatroon is duidelijk en overzichtelijk, zo kun je gemakkelijk borduren.

Waarom kies je voor producten van Thea Gouverneur? 

  • De hoge kwaliteit: Thea Gouverneur staat bekend om de goede kwaliteit van haar producten. Het meegeleverde garen is van DMC.  
  • Het brede assortiment: Thea Gouverneur biedt een groot assortiment aan borduurpakketten aan in allerlei verschillende motieven. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden.  
  • Goede instructies: De borduurpakketten bevatten alle materialen en duidelijke instructies. 

Bij Happy Crafts verkopen we verschillende producten van Thea Gouverneur. Zo hebben we onder andere borduurpakketten voor schilderijtjes, groeimeters, geboortetegels en nog veel meer. De borduurpakketten van Thea Gouverneur zijn een aanrader voor iedereen die van borduren houdt.