Naaigaren

Filter
Oplopend sorteren

Items 25-36 van 450

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Filter
Oplopend sorteren

Items 25-36 van 450

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Naaigaren

Hoge kwaliteit naaigaren

Naaigaren is essentieel bij een naaiproject. Het zorgt voor een stevige verbinding en bindt stofdelen aan elkaar. Happy Crafts biedt een breed scala aan hoogwaardige en kwalitatieve naaigaren van Gutermann

 

Soorten naaigaren

Naaigaren worden in verschillende textielsoorten geproduceerd zoals polyester, katoen, linnen, zijde, nylon, polyamide en meer.

De populairste soorten naaigaren zijn:

  • Katoen: Katoen is sterk, goed wasbaar, duurzaam, vegan en huidvriendelijk. Katoen is zeer geschikt voor de meeste stoffen.
  • Polyester: Polyester naaigaren is elastisch, kleurvast, slijtvast en sterk. Het is zeer geschikt voor het naaien van stretch stoffen of synthetische stoffen.

Het naaigaren dat Happy Crafts in hun collectie hebben, zijn van Gutermann. Het is een universeel garen dat zowel te gebruiken is op de naaimachine als met de hand. De zeer grote collectie garens is gemaakt van grondstoffen als katoen, polyester en polyamide. De naaigarens zijn wereldwijd bekend en geliefd onder handwerkers.

 

Waar kan je naaigaren voor gebruiken?

Naaigaren is veelzijdig en wordt gebruikt voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kleding: Het maken van simpele t-shirts tot aan lange jurken.
  • Woondecoratie: Van gordijnen, kussens tot aan het repareren van meubels.
  • Borduren: Creëer mooie borduurwerken met naaigaren. Een ontzettend sterk en goed garen alternatief voor borduurgaren.
  • Patchwork: Naai stoflapjes samen tot een mooi geheel.

Daarnaast is er keuze uit specifieke naaigaren voor het verwerken van denim, leer en gordijnstoffen. Zoals dit denim naaigarensetje voor jeansgaren

Heb je nog geen machinenaalden en garen om aan de slag te gaan met de naaimachine? Geen zorgen, dan hebben wij voor jou de naaigarenset met spelden en machinenaalden!

 

Verschillende kleuren naaigaren

Alle Gutermann naaigaren zijn van topkwaliteit. Met meer dan 400 (!) kleuren zijn ze verkrijgbaar in bijna oneindig veel kleuren. 

Weet je niet welke kleuren je moet kiezen voor je volgende naaiproject? Wij hebben diverse Gutermann naaigarensets. De naaigarenset met meetlint heeft bijvoorbeeld een leuk assortiment aan diverse kleuren. 

 

De beste naaigaren kopen bij Happy Crafts

De uitgebreide collectie aan naaigarens kan je voordelig en veilig online kopen bij Happy Crafts.

Ruime keuze en snelle levering! Bovendien heb je altijd 30 dagen niet goed, geld terug garantie!