Gratis verzenden vanaf € 20 (NL)

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Niet goed geld terug

Workshop haken voor beginners

WORKSHOP HAKEN VOOR BEGINNERS

Heb je altijd al willen leren haken? Schrijf je dan nu in voor de workshop Haken voor beginners bij Happy Crafts! Tijdens deze workshop leer je stap voor stap de basis van haken en haak je aan het einde al een klein project. Na de workshop kun je zelf een haakproject beginnen en opzetten, weet je hoe je de basissteken moet haken en kun je een simpel patroon en haakdiagram lezen.

Tijdens de workshop ligt er garen, een patroon en een haaknaald voor je klaar, die je mee mag nemen zodat je thuis kunt oefenen. Verder staat er natuurlijk verse koffie, thee en wat lekkers op tafel om er een extra feestje van te maken!

Schrijf je in voor de workshop Haken voor beginners via onderstaande button of door te mailen naar workshops@happycrafts.nl.

Extra informatie over de workshop Haken voor beginners

Duur: 3 uur
Gegeven door: Rachel (Haarlem) en Mieke (Zwolle)
Prijs: €29,95
Geschikt voor: Beginners 
Maximaal: 6

Data en locaties

Haarlem

Schagchelstraat 39
2011HW Haarlem
023-5769248 

Data en tijden

-
-

-
-

Zwolle

Assendorperstraat 105
8012 DH Zwolle
038-4212616

Data en tijden

-
-

-
-

Schrijf je in voor de workshop Haken voor beginners via bovenstaande button of door te mailen naar workshops@happycrafts.nl

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Of wil je een workshop organiseren met een persoonlijk gezelschap, stuur dan een mailtje naar workshops@happycrafts.nl

Winkelwagen